PARTNERI
Naj-izvor literature
http://issuu.com/RegionalniTjednik/docs/rt_295
http://issuu.com/RegionalniTjednik/docs/rt_295
Nema zapisa.
Nema zapisa.
Blog - prosinac 2009
četvrtak, prosinac 24, 2009
24.12.2009.

    Sve najbolje svim ljudima povodom predstojećih blagdana žele članovi udruge "Pogled".Iskreno se nadamo da će u idućoj godini  problem osoba i djece  s autizmom te njihovih obitelji biti prepoznat i tretiran na način na koji je potrebno za  takav složen  ,težak i osjetljiv poremećaj. Nadamo se da će djeca s poremećajem autističnog spektra i osobe  dobiti potrebno razumijevanje i pomoć  u ostvarivanju  svojih medicinskih , socijalnih i ostalih prava koji su  im propisana.Želimo da svi imaju  veću i kvalitetniju podršku u integraciji u predškolske i školske ustanove te u društvo općenito.Računamo na vašu pomoć.

    U centru Čakovca povodom Badnjaka, udruga "Pogled" na postavljenom štandu djelila je promotivni materijal i prigodne poklone i suvenire koje su izradili djeca iz COO Čk i drugih škola i vrtića te naši volonteri i roditelji iz udruge.Zahvaljujemo se svim donatorima i svim ljudima koji su pokazali interes za problem autizma i na bilo koji način pomogli ili planiraju pomoći udruzi u našim ciljevima.

    "Kristova crkva" Varaždin  je povodom božićnih blagdana svim našim malim članovima ,te njihovoj braći  i sestrama uručila božične darove pa im ovim putem želimo od srca zahvaliti.

    Isto tako zahvaljujemo gosp.Štefici Pavković iz Ludbrega na donaciji igračaka za naše najmlađe koje ćemo moći koristiti na terapijama i radionicama.

    Općini Nedelišće još jednom veliko hvala na pomoći oko uređenja prostora Udruge,te iskazanom povjerenju i podršci.

    Udruzi "Zora" zahvaljujemo na vrlo vrijednoj donaciji  (flip chart - pro )koja će nam koristiti u višestruke svrhe, te na podršci i iskazanom povjerenju.

    Zahvala "Međimurjepletu" Čakovec  na donaciji kojom si uvelike olakšavamo i pomažemo u ostvarenju naših ciljeva.

    Našem dragom  donatoru - "Linea-cod d.o.o." - Čakovec koji rade na opremanju prostora  naše Udruge u skladu sa svim našim "posebnim"potrebama.

    Na stalnoj podršci , savjetima te  pripremama,organizacijama i provođenju edukacija za  usmjeravanje i vođenje  udruga  iskreno se zahvaljujemo  ekipi "Autonomnog centra Čakovec".

    Posebna hvala svim volonterima, stručnim suradnicima, prijateljima ,roditeljima i svim članovima udruge te njihovim obiteljima na trudu i zalaganju te dosadašnjim ostvarenim rezultatima udruge "Pogled".             Svima želimo sretan Božić i uspješnu 2010. godinu!!!
udrugapogled @ 17:20 |Komentiraj | Komentari: 0
četvrtak, prosinac 10, 2009
      

       S željom da na našem području djelovanja ostvarimo potrebnu razinu komunikacije sa našim sugrađanima,3.12 na dan invalida postavili smo prigodan info-štand u centru Čakovca, te isti 5.12 na dan volontera u Čakovcu i Varaždinu.Cilj nam je podizanje razine javne svijesti o problemima djece s autizmom i njihovih obitelji te senzibilizacija društva prema njima.Želja nam ujedno pružiti podršku i svim roditeljima i djeci koji se prepoznaju u tome i time ih uputiti na pravi put što se tiče dijagnostike i ostvarivanja prava.

       Tom prilikom dijelili smo promotivne materijale u kojima su navedeni ciljevi,svrha i misija ostvarenja naše udruge ,te i samo objašnjenje o tome što zapravo je autizam.A donacijama kreativnih radova djece iz raznih škola i osoba na našem području prikupili smo dio sredstva za uređenje prostora udruge u Nedelišću gdje će se ujedno i provoditi i radionice za djecu i osobe s autizmom.
       Ovom prilikom želimo zahvaliti našim vrijednim donatorima:

              -  Centar za odgoj i obrazovanje - Čakovec
              -  Područna škola - Pušćine
              -  Dječji vrtić "Zvončić" Nedelišće
              -  I Osnovna škola - Čakovec
              -  Aleksandra Kelemenić - volonter udruge "Pogled"
              -  Daliborka Kuhta - član i volonter udruge "Pogled"
              -  Slađana Lukša - član udruge "Pogled"
              -  Međimurjeplet - Čakovec
              -  Krsnik Verica - Nedelišće
udrugapogled @ 14:54 |Komentiraj | Komentari: 0
Kontakt
  • udrugapogled@gmail.com
  • 099 236 4687 , 099 236 4686
  • Adresa
    Nedelišće 40305 M.Tita 60
  • poslovni račun : PBZ HR 44 2340009 - 1116037205
    PBZ - ČAKOVEC V.MORANDINIJA 37 IBAN: HR4423400091116037205 SWIFT: PBZGHR2X
Brojač posjeta
26856
TagCloud
Index.hr
Nema zapisa.