PARTNERI
Naj-izvor literature
http://issuu.com/RegionalniTjednik/docs/rt_295
http://issuu.com/RegionalniTjednik/docs/rt_295
Nema zapisa.
Nema zapisa.
Blog - travanj 2011
četvrtak, travanj 28, 2011
Svake zadnje subote u mjesecu (pa tako i ove), udruga Pogled organizira druženja za članove i prijatelje udruge.Dakle,ako se želite malo opustiti,odmaknuti se od svakodnevnice(s djecom ili solo),porazgovarati uz kavicu ili samo "izjadati",dođite u prostorije udruge od 17 sati - nadalje.
udrugapogled @ 08:34 |Komentiraj | Komentari: 1 | Prikaži komentare
nedjelja, travanj 17, 2011
Studenti  Medicinskog fakulteta ZG   - vanjski suradnici udruge Pogled (njih petero), jučer su u prostorijama udruge Pogled  provodili radionicu i individualni rad s djecom iz udruge.Osim rada s djecom s autizmom bilo je razgovora i savjetovanja  s roditeljima, razmjena iskustva između roditelja i planiranje predstojećih aktivnosti. Možemo zaključiti da je suradnja s studentima već sada od velike koristi djeci s elementima autizma, njihovim obiteljima ali i studentima također jer mogu na direktan način u radu s djecom upoznati  specifičnosti i kompleksnost poremećaja autizma.Unaprijed se veselimo budućim aktivnostima.

udrugapogled @ 10:25 |Komentiraj | Komentari: 2 | Prikaži komentare
četvrtak, travanj 7, 2011
15.travanj (petak) s početkom u 17h u prostorijama Udruge Pogled biti će informativni razgovor s izvoditeljem kreativnih radionica gosp. Goranom Paskom. Dogovoriti ćemo datum početka provedbe i najprihvatljivije termine za rad.  Govoriti će se o razlozima i ciljevima provođenja istih, te će Goran prezentirati svoj dio planova i ideja.Mogu se javiti svi zainteresirani ( svi ,a ne samo članovi ) koji žele sudjelovati,družiti se,naučiti i savladati neke nove tehnike.Javiti se  na mail ili mobitel udruge Pogled.

udrugapogled @ 10:55 |Komentiraj | Komentari: 0
nedjelja, travanj 3, 2011
Zahvaljujemo se svim našim dragim volonterima,prijateljima,stručnjacima,predstavnicima lokalnih vlasti i medija što su svojim prisustvom uveličali naš dan.Najviše se ipak  zahvaljujemo  roditeljima i obiteljima iz udruge Pogled koji su došli zajedno sa svojom djecom (15-tak u ČK i VŽ).Kasnije,neki od nas  prisustvovali  smo centralnom događaju  UZAH u ZG" Kazalište Vidra "pod pokroviteljstvom predsjednika RH  gosp. Josipovića.Uz prigodni program djece iz Centra za autizam ZG bilo je i predstavljanje prvih ambasadora autizma u RH,među kojima je bila(pročitana) i stalni suradnik te  dokazani prijatelj udruge Pogled, novinarka Lista Međimurje,  Aleksandra Ličanin. Čestitamo i zahvaljujemo se na podršci i razumijevanju.

udrugapogled @ 14:49 |Komentiraj | Komentari: 0
petak, travanj 1, 2011
02.04. u svijetu ali i diljem RH obilježava se Dan svjesnosti o autizmu.Udruga Pogled od 09 d0 13 sati u Varaždinu i Čakovcu ima postavljene  info štandove gdje će se djeliti promotivni materijali te baloni za djecu, a uz simboličnu naknadu (donaciju)  možete izabrati neke od radova iz kreativnih radionica,suvenire ili pak  domaće rezance,mlince,krpice,kolače spremljene iz ruku članica udruge (roditelja).U 12 h u Čakovcu i 11 h u Varaždinu pustiti će se "grozdovi"  balona od strane gradonačelnika Čehoka (VŽ) i dožupana Posavca (ČK) te djece iz udruge Pogled.Centralni događaj  Udruge za autizam Hrvatske odvijat će se u Sceni Vidra u Zagrebu pod pokroviteljstvom predsjednika Josipovića. Nastupat će djeca i osobe iz Centra za autizam Zagreb uz studente iz ERF-a. Biti će svečano predstavljeni i prvi ambasadori autizma u RH.

Štandovi i puštanje balona organizirani su u svim gradovima u kojima djeluju udruge  članice Nacionalne udruge (UZAH),dakle ; Zagreb,Split,Rijeka,Pula,Dubrovnik,Karlovac,Osijek, N.Gradiška i Nedelišće(VŽ i ČK). Neki od gradova svijetlit će plavom bojom u noći 02.04. što je također znak podrške djeci i osobama s autizmom diljem svijeta.

udrugapogled @ 23:38 |Komentiraj | Komentari: 0
Kontakt
  • udrugapogled@gmail.com
  • 099 236 4687 , 099 236 4686
  • Adresa
    Nedelišće 40305 M.Tita 60
  • poslovni račun : PBZ HR 44 2340009 - 1116037205
    PBZ - ČAKOVEC V.MORANDINIJA 37 IBAN: HR4423400091116037205 SWIFT: PBZGHR2X
Brojač posjeta
26856
TagCloud
Index.hr
Nema zapisa.