PARTNERI
Naj-izvor literature
http://issuu.com/RegionalniTjednik/docs/rt_295
http://issuu.com/RegionalniTjednik/docs/rt_295
Nema zapisa.
Nema zapisa.
Blog - lipanj 2013
nedjelja, lipanj 16, 2013
U subotu 15.06.2013.godine održana je izborna skupština Pogled-a. Već  unaprijed je  dogovoreno restrukturiranje vodstva udruge  na način da se odabere upravni(ujedno i nadzorni)odbor od 5 članova, od kojih će svatko izabran brinuti, specijalizirati se i predlagati aktivnosti i djelovanja udruge  u skladu s potrebama nominalnih članova(djece i osoba s autizmom) sukladno njihovim godinama. Npr. jedan član UO za djecu od 1 do 5 godina starosti,drugi od 5 do 9 godina, itd.,  te odabir izvršnog tima koji je paralelno tijelo upravljanja i vođenja udruge.

Novoizabrani članovi upravnog(nadzornog) odbora su : Edgar Glavaš,Svjetlana Vugrinec,Dinko Herc,Mladen Sekulić i Anica Patafta.

Novoizabrani predsjednik udruge je Edgar Glavaš.

Izvršni odbor (tim) Pogleda izabran je u sastavu: Janja Horvat, Patricia Kuhta, Mirna Vresk- Jambrović,Željko Farkaš,Marta Glavaš  i Dalibor Kuhta.

Za vođu izvršnog tima (izvršni pred.) izabran je Dalibor Kuhta.Predsjednik udruge Pogled i vođa izvršnog tima, zastupnici su udruge Pogled.

Čestitamo svim izabranima, nadamo se njihovom uspješnom radu ali i nadalje velikom doprinusu svih članova Pogleda.

Zahvaljujemo se svima prisutnim članovima,prijateljima,volonterima,struci,donatorima i ostalim prijateljima što su došli na izbornu skupštinu (otvorenog tipa). Nakon službenog izbora, svi smo se zajedno družili,zabavili i uživali u roštilju kojeg su odlično pripremili naš novoizabrani predsjednik Edgar Glavaš uz pomoć Tomislava Horvat  i Mirana Marciuš.

Prisutan je bio velik broj djece ( naših nominalnih članova)  a to uvijek najpozitivnije utjeće na raspoloženje svih nas. Bili su fenomenalni, jesu fenomenalni.

udrugapogled @ 11:14 |Komentiraj | Komentari: 0
petak, lipanj 7, 2013
Javni natječaj za zapošljavanje :
1 osobe za rad na "Neurofeedback" uređaju (EEG), putem mjere "Pomoć sebi i drugima" kroz pojedinačne projekte za nezaposlene osobe sa završenim visokoškolskim (ili visikim) obrazovanjem preko HZZ.
Uvjeti natječaja :
-osoba senzibilizirana za rad s djecom s posebnim potrebama(autistični spektar),poželjno iskustvo u radu s djecom iz spektra autizma ali nije uvjet
-zvanje : psiholog,viša medicinska sestra,viši zdravstveni tehničar,viši fizioterapeut
-prijavljen/a na HZZ
Mjesto rada: ŽB Čakovec - odjel pedijatrije, poslodavac: Udruga Pogled                                                                                        


Vrijeme trajanja mjere i uvjeti : na određeno rv - 1 godina, minimalna plaća,puno radno vrijeme + djelomično pokriveni putni troškovi,do 400kn)
Molimo sve zainteresirane da se jave pisanom zamolbom i životopisom, poštom ( M.Tita 60,40305 Nedelišće) ili e/mailom (udrugapogled@gmail.com) najkasnije do 13.06.2013.godine.
U prvom krugu procjene dospjelih prijava komisija sastavljena od 3 člana (defektolog,djelatnik ŽB Čakovec, te predstavnik udruge Pogled) će pregledati i procjeniti prijave, te će nekoliko kandidata pozvati na razgovor (2.krug procjene). Rezultat natječaja biti će objavljen na stranicama udruge Pogled (www/udrugapogled.com, te na facebook stranici udruge) do 18.07.2013.
Mole se osobe koje su zainteresirane za ovu vrstu rada i žele raditi s djecom iz spektra autizma i drugim poteškoćama u razvoju da se jave na natječaj. Prije početka rada osoba kojaće biti odabrana proći će edukaciju za rad na NFB uređaju. HVALA


udrugapogled @ 13:43 |Komentiraj | Komentari: 0
subota, lipanj 1, 2013
U subotu 15.06.2013.godine završava ciklus škole plivanja,kupanja i rekreiranja za djecu i obitelji iz udruge na Gradskim bazenima Čakovec, nastavljamo početkom sljedeće godine. U međuvremenu krenuli smo s vježbanjem  za djecu u Gimnastičkom centru Aton, te pripremamo motoričko - senzoričke radionice. Zahvaljujemo se trenerici Kristini Horvat iz udruge VITAE (koja će dalje raditi i provoditi vježbanje u GC Aton) te volonterkama Katarini Sklepić,Vanji Živković i Janji Varga na predanom i kvalitetnom radu s djecom.   Pozdravljamo stručne suradnike i volontere  udruge  Pogled, Željku Vidović i Natašu Dolović te nove volontere koji će raditi s djecom s poremećajima iz autističnog spektra kroz ljeto i jesen, u prostorijama  naše udruge te u GC Aton u Nedelišću.

udrugapogled @ 17:43 |Komentiraj | Komentari: 2 | Prikaži komentare
Sastanak upravnog i nadzornog odbora (prije izborne skupštine) održati će se 07.06.2013.godine u prostorijama udruge Pogled u Nedelišću u 18 sati. Sastanak je bitan jer bi trebali predložiti novo rukovodstvo udruge te restrukturirati upravljačka tijela za idući mandat u trajanju od 4 godine.Nadamo se dolasku svih pozvanih !

udrugapogled @ 17:28 |Komentiraj | Komentari: 0
Kontakt
  • udrugapogled@gmail.com
  • 099 236 4687 , 099 236 4686
  • Adresa
    Nedelišće 40305 M.Tita 60
  • poslovni račun : PBZ HR 44 2340009 - 1116037205
    PBZ - ČAKOVEC V.MORANDINIJA 37 IBAN: HR4423400091116037205 SWIFT: PBZGHR2X
Brojač posjeta
26856
TagCloud
Index.hr
Nema zapisa.